Kvalitetskakel till grossistpriser

Om oss

Öppetider Mån-Fre: 06:30-18 | Lör: 10-16 | Sön: 10-15

Kort om oss

Vi på Nordic Kakel Gross AB riktar sig till både företag och privatpersoner. Vårt affärskoncept bygger på att Vi har ett nära samarbete med våra leverantörer. Vi på Kakel Gross har även agenturen hos vissa tillverkare för hela Norden. Vi samarbetar med tillverkare främst från Turkiet men även från Italien, Spanien samt Sverige.

Vi köper in stora mängder kakel och klinkers direkt från fabrik och lagerhåller dessa produkter i vårt stora lager som ligger I Jordbro industriområde.

Hos oss kan man inspireras i vårt Showroom/butik som ligger placerad på Nynäsvägen 3F i Haninge. Här serveras frukost till den morgonpigga hantverkaren från klockan 06:30 måndag till fredag. För den som inte är lika morgonpigg är välkommen att besöka oss fram till klockan 19:00 på vardagar. Vi har även öppet lördagar och söndagar. I butiken finns ett brett sortiment av kakel, klinkers, badrumsinredning, sanitetsprodukter samt tätskick och handverktyg. Vi erbjuder alla våra kunder riktigt konkurrens kraftiga priser både till dig som företagare samt till våra privatkunder.

Är du Arkitekt, beställare eller kanske inköpare? Då hoppas vi på Kakelgross att vi kan boka in ett möte, ett möte där vi får möjlighet att presentera våra verksamheter för varann. Mot våra återförsäljare har vi möjlighet att erbjuda upplägg där vi båda kan bli vinnare, hur? Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

För oss är det viktigt att vi håller det vi står för. När det kommer till kvalitet, pris, leveranstid, garantier mm är det självklart att du kan lita på oss. Vi vet att ”tid är pengar”, om du som företagare lovar din slutkund något så vet vi hur viktigt det är att du kan lita på dina leverantörer.

Vad är viktigast för dig när du väljer inköpskanaler? Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att samarbeta med oss, vi är flexibla och för oss är varje projekt väldigt betydelsefull. Vi är två stycken ägare av Nordic kakelgross AB, vi heter Ilhan Kaya och Eray Sadula. Vi har lång erfarenhet av kakel och klinker. När vi grundade detta företag så var det viktigt för oss att vi ska kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter till riktigt bra pris.

Besök oss gärna i butiken eller kontakta oss för ett möte.

Bli företagskund

Vill du underlätta dina och eventuellt dina anställdas inköp? Genom att bli företagskund hos oss skapas möjligheten att ni kan handla på faktura med 30 dagas betalningsvillkor. Som fakturakund blir det både smidigare och billigare. Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig för mer information.

Godkänner Intigritetspolicy